Lotus F1 Racingpowrócił po 16 latach do Formuły 1.Według mnie najlepszy z nowych zespołów,posiadający lepsze auto i bardziej doświadczonych kierowców niż Virgin i HRT.Życzę im jak najlepiej,mam nadzięję,że z wyścigu na wyścig auto będzie coraz bardziej konkurencyjny.
Ostatnio edytowany przez Revenga (2010-03-27 12:12:54)
Użytkownik
Według mnie w najlepszej sytuacji z nowych zespołów jest Lotus, lecz wszystkie nowe zespoły maja sporą stratę do czołówki i ciężko im będzie walczyć o coś więcej niż niewielkie zdobycze punktowe. Ten sezon będzie dla nich bardziej testowaniem niż walką o duże punkty. Nie mniej jednak nie można nikogo skreślać z powodu braku doświadczenia tym bardziej, że Formuła 1 jest nieprzewidywalnym sportem. Przy odrobinie szczęścia i dobrym(dla nich) przebiegu wydarzeń w wyścigu maja szanse na sprawienie niespodzianki . Liczę na to, ponieważ im więcej zespołów włączy się do walki o najwyższe cele tym wyścigi będą ciekawsze.
Administrator
Ok panowie mam podobne zdanie jak wy. Ale Virgin wydaje się też dorównywać Lotusowi. A i jeszcze jedno jak macie okazje i czas to reklamujcie to forum linkiem na innych forach lub stronach o F1 i nie tylko będę bardzo wdzięczny. PozdrO! :0
Użytkownik
Virgin pod względem szybkości być może dorównuje Lotusowi , ale oni mają problem z ukończeniem wyścigu . Mam nadzieje że ukończą kolejne wyścigi to wtedy będzie można porównać ich szybkość z szybkością Lotusa.
A HRT to już w ogóle porażka na całej lini.Zastanawia mnie tylko jak ten Bruno Senna-czy jest dobry,ale samochód mu nie pozwala osiągać dobrych wyników,czy po prostu to przeciętniak dobry tylko z nazwiska?